Σπούδασε Τεχνολόγος Η/Υ

Πληροφορίες

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Τίτλος σπουδών: Δίπλωμα

ΓλώσσαΕλληνική

ECTS: 120

Διάρκεια σπουδών: 2  Έτη

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις, η μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι μια από τις πιο σύγχρονες και αναπτυσσόμενες επιστήμες. Ενσωματώνει την ηλεκτρονική μηχανική με τις επιστήμες των υπολογιστών πληροφορικής, δημιουργεί αξιόπιστα δίκτυα μεταφοράς δεδομένων και ασφαλείς βάσεις δεδομένων .

Το πρόγραμμα αξιολογήθηκε και έλαβε πιστοποίηση από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙΠΑΕ)

Τι Θα Μάθεις

Το Υλικό

Το Λογισμικό

Προγραμματισσμό

Δίπλωμα (2 έτη)

Ο κλάδος Τεχνολογίας Υπολογιστών ασχολείται με τα συστήματα υπολογιστών που αφορούν τόσο τα φυσικά εξαρτήματά τους (hardware) όσο και τα προγράμματά τους (software). Οι φοιτητές του κλάδου θα επικεντρωθούν στο σχεδιασμό, την κατασκευή,   τον προγραμματισμό, τον τρόπο λειτουργίας και τη δικτύωση των ηλεκτρονικών υπολογιστών ή άλλων αυτοματοποιημένων μηχανών.  Το δίπλωμα έχει σκοπό να σε προετοιμάσει θεωρητικά και πρακτικά, για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της Τεχνολογίας Υπολογιστών.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ​

Τεχνολόγος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Το επάγγελμα του μέλλοντος το οποίο όσο περνάει ο καιρός αυξάνονται οι ανάγκες της αγοράς για νέους επιστήμονες στο κλάδο της τεχνολογίας εφοδιασμένους με γνώσεις πρακτικές οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα αλλά και του αύριο.

Σπούδασε και εσύ Τεχνολόγος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Global College και απέκτησε όλες τις γνώσεις που χεριάζετε η αγορά εργασίας σήμερα.

 

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

+357-22814555