Αγαπητοί φοιτητές,

Ευχόμαστε να είστε καλά τόσο εσείς όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η αγωνία όλων μας λόγω της απειλής του κορωνοϊού συνεχίζεται, αλλά τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα μας κάνουν να είμαστε αισιόδοξοι.

Η τελική εξέταση ως γνωστό θα γίνει με φυσική παρουσία, στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου μας. Εννοείται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι υγειονομικές συστάσεις του Υπουργείου Υγείας σε όλους τους χώρους και αφορούν την καθαριότητα των χώρων, τις απαραίτητες αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκόμενων, τον αριθμό των φοιτητών σε κάθε τάξη κ.α.

Επισυνάπτεται σχετική Οδηγία σε σχέση με τα μέτρα που έλαβε το Κολέγιο, αλλά και με τα προσωπικά μέτρα ασφάλειας τα οποία ο κάθε ένας από εμάς οφείλει να λάβει. Θερμή παράκληση όπως ακολουθήσετε πιστά τις σχετικές οδηγίες που σας αποστέλλω όσο και αυτές που θα λάβετε με την άφιξη σας στο Κολέγιο.

Σας αποστέλλω τα προγράμματα για την εξεταστική που θα αρχίσει στις 25 Μαΐου 2020. Τα προγράμματα θα αναρτηθούν επίσης και στην πλατφόρμα για ενημέρωση (https://courses.globalcollege.ac.cy/)

Η κάθε εξέταση θα έχει διάρκεια δύο (2) ώρες 09:00 – 11:00 τα πρωινά / 18:00 – 20:00 τα απογευματινά

Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και πάνω από όλα υγεία και ασφάλεια.

Θα πατήσετε στον πιο κάτω σύνδεσμο στον οποίο επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Πρόγραμμα των εξετάσεων.

Οδηγίες ασφάλειας – Υγειονομικές συστάσεις